Ajankohtaista

Uutisia

25.08.2015 | Uutiset
Reumaliiton harvinaistoiminta mukana Harvinaisen Hauskassa Päivässä 13.06.
Harvinaiset-verkosto juhlii tänä vuonna 20-vuotistaivaltaan. Pääjuhlaa vietettiin päivällä Helsingin Narinkkatorilla ja illalla Finlandia-talossa.

Suomen Reumaliitto oli mukana päivässä omalla esittelypisteellä 13 muun jäsenyhteisön mukana. Ilma suosi tilaisuutta ja kävijät saivat nauttia ohjelmasta lämpimässä ja aurinkoisessa säässä. Reumaliiton pisteessä riitti mukavasti vilinää nelituntisen tapahtuman ajan. Liikuntasuunnittelija Tinja Saarelan edessä kiemurteli puristusvoiman mittauksesta kiinnostuneiden ihmisten jono.


Leena Loponen ja Jaana Hyvönen houkuttelivat ihmiset ottamaan osaa leikkimieliseen tietokilplailuun ja kertoivat samalla liiton toiminnasta. Kilpailu olikin hyvin suosittu, kupongin täytti 135 osallistujaa. Risteilylahjakortti ja muut palkinnot on arvottu ja lähetetty onnellisille voittajille kesäkuussa, paljon onnea vielä kerran voittajille sekä lämmin kiitos kaikille osallistujille!

Päivän päätteeksi järjestettiin iltajuhla Finlandia-talossa. Mukana oli eri jäsenjärjestöjen harvinaisaktiiveja, järjestöjen työntekijöitä sekä luottamusjohtoa. Ohjelmallisen osuuden jälkeen oli mahdollisuus vapaamuotoiseen yhdessäoloon. Tunnelma oli harvinaisen lämminhenkinen ja kohtaamiset tuttujen ja tuntemattomien kanssa merkityksellisiä.

Lisää päivästä voit lukea viimeisimmästä Harvinaisia-lehdestä.